Het torentje

De Lichttoren dankt zijn naam aan het torentje dat op het gebouw staat. In dit torentje werden jarenlang duurproeven gedaan met de gloeilampen die door Philips in het gebouw werden geproduceerd. De blauwe PHILIPS-letters herinneren nog aan die tijd. Door deze proeven was het licht nooit uit in de toren en was en is Dé Lichttoren een van dé meest markante gebouwen van Eindhoven.

Het torentje op de zesde verdieping van de Lichttoren is de gemeenschappelijke ontmoetingsruimte van de bewoners van de Lichttoren. Een prachtige multifunctionele ruimte met presentatievoorzieningen, een bar, en een groot dakterras. Het torentje en terras bieden een prachtig uitzicht over de stad. Deze ruimten kunnen door de bewoners van de Lichtoren worden gereserveerd voor privé-bijeenkomsten. Ook is het mogelijk om het torentje te huren voor zakelijke cq. commerciële activiteiten.

In verband met geluidoverlast dienen alle activiteiten te zijn beeindigd om 22:00 uur. Ook bent u vanzelfsprekend zelf verantwoordelijk voor het opruimen en in goede en nette staat achterlaten van de ruimten. Mocht dit niet naar behoren gebeuren, worden eventuele schoonmaakkosten op de gebruiker verhaald. In het Torentje is camerabeveiliging aanwezig.

Bewoners kunnen reserveringen maken via de reserveringstool op deze website.

Voor huurprijzen en -mogelijkheden voor commerciële activiteiten kunt u contact opnemen met het bestuur van de Vereniging van Eigenaars De Lichttoren bestuur@vvelichttoren.nl

Copyright 2024

 

Sitebouw: m1chel