Afsluiting deel Mathildelaan

Beste bewoners,

 

Sinds maandag 6 juli 2015 is een gedeelte van de Mathildelaan en ook een van de weghelften van de toegangsweg naar onze parkeergarage afgesloten.

Navraag bij de Gemeente Eindhoven en Ontwikkelaar Foolen en Reijs, leert dat het hier gaat om de verlegging van het stamriool dat nu onder het voormalige Philips Lighting gebouw doorloopt.

Deze afsluiting duurt tot begin september.

Het bestuur heeft inmiddels contact opgenomen met zowel de gemeente Eindhoven alsook de ontwikkelaar Foolen & Reijs. We hebben uitleg gevraagd over twee zaken:

- De afsluiting van een van de weghelften van de toegangsweg naar onze parkeergarage: deze afsluiting kan tot gevaarlijke situaties leiden daar automobilisten elkaar niet kunnen passeren op deze enkele rijbaan, waar ook nog eens verkeerslichten staan. We willen hierover opheldering en hebben gevraagd om een alternatieve oplossing.

- Als bewoners van de Lichttoren zijn we niet geïnformeerd over deze afsluiting. We hebben gemeente en ontwikkelaar hierop aangesproken. Beide leggen de verantwoordelijkheid voor de informatie aan omwonenden over de afsluiting bij de ander neer. We hebben aangegeven dat we dit onacceptabel vinden en willen uitleg hierover.

Zodra we meer details kennen, zullen we deze via de website delen.

 

Namens bestuur VVE Lichtoren

 

Pieter van Nuenen

 

Copyright 2020

 

Sitebouw: m1chel