Twee testen voor toekomstige verbeteringen

Beste Mede-eigenaren

We hebben een tweetal testomgevingen opgezet om te bekijken wat de beste keuze is voor toekomstige investeringen. 

 

Proef voor de vervanging van huisnummer verlichting

De eerste test is een proef voor de vernieuwing van de huisnummer verlichting boven de deuren. 

Deze twee TL’s per appartement zijn geinstalleerd bij de oplevering van ons gebouw en hebben reeds enige tijd hun geplande levensduur overschreden. 

Alle TL’s moeten vervangen worden. We hebben voor de test twee appartementen gekozen op de 2eetage. Locatie: rechtdoor uit de centrale liften komend zijn het de eerste twee appartementen links en rechts.  De nieuwe verlichting bestaat uit LED TL buizen. Ze hebben een verbruik van 50% van de vorige  lampen. De keuze van de kleur is lichter, minder geel. 

 

Proef voor de upgrade van de gietvloer

De tweede test is een proef voor het herstel van de huidige gietvloer.  De test is uitgevoerd met een nieuw UV verhardingsproces.   Dat heeft een ultra-snelle droogtijd tot gevolg. De proef is uitgevoerd op de 4de verdieping. Komend uit de centrale liften rechts in de hoek.  

 

Oktober ALV

Wij zijn voornemens om de plannen over de vervanging van de huisnummerverlichting en de upgrade van de gietvloer gedurende de volgende ALV in oktober te bespreken en in stemming te brengen.  Wij horen graag Uw mening tijdens de komende ALV, maar schroom niet Uw mening te geven voorafgaande aan deze ALV. U kunt reageren via het e-mail adres: bestuur@vvelichttoren.nl

 

Het Bestuur De Lichttoren Loftwonen en Stallingsgarage

Copyright 2020

 

Sitebouw: m1chel