Sleutelschakelaars voor uitrij- en inrijpoort parkeergarage voor voetgangers en fietsers

Beste bewoners van de Lichttoren,

De uitrij- en inrijpoort van de parkeergarage wordt ook gebruikt door voetgangers en fietsers. Omdat ze flexibeler zijn dan automobilisten, wachten niet alle voetgangers en fietsers op het groene licht signaal en dus tot dat de poort volledig open staat. Dit is begrijpelijk. Echter, wanneer men ondanks rood licht door de poort gaat, leidt dit tot een noodstop van de poort. Dit levert vaak storingen op die tot hoge reparatiekosten leiden.

Speciaal voor voetgangers en fietsers zijn er nieuwe sleutelschakelaars aangebracht om de uitrij- en inrijpoort te openen. De uitrijpoort is met huissleutel (halve slag draaien van de sleutelschakelaar) onder aan hellingbaan te bedienen en gaat dan half open. Gelieve ook nu op groen licht te wachten.

De inrijpoort is met huissleutel rechts op de kolom op dezelfde wijze te bedienen.

Deze extra functie is nu afgesteld met kleine doorgangsopening. We wachten uw reactie af of deze voldoende is of aangepast moet worden.

Voor iedereen in welke hoedanigheid dan ook, geldt dat alleen bij groen licht de poort gepasseerd mag worden zodat we de kosten in ons aller belang hopelijk fors terug kunnen brengen.

 

Bij voorbaat dank.

 

Met vriendelijke groet,

 

Het bestuur VvE Loftwonen De Lichttoren en VvE Stallingsgarage De Lichttoren

Copyright 2019

 

Sitebouw: m1chel